Over ons

Hey, wat leuk dat je ons gevonden hebt. Mijn naam is Shauny en samen met mijn ouders en broertje zijn wij de gezichten achter True Treasure's. Samen met onze Aussies, kat en schapen wonen wij in het buitengebied van Meerlo in Noord-Limburg. Samen met Tess, Jinthe en Faith woon ik in ons eigen appartement bij mijn ouders op het erf, Ziva, Miley en Bodhi wonen bij mijn ouders en broertje in huis.

 

Tijdens mijn opleiding tot paraveterinair ben ik de Australian Shepherd tegengekomen, dat was de eerste aussie waarmee ik kennis mocht maken. Het was een donkere black tri met maar weinig wit, nog een jonge hond maar ik was stiekem al verkocht. Ik ben toen meer over het ras gaan lezen en was toen helemaal verkocht! Toen onze Flatcoated Retriever in 2014 ziek werd, besloten we dat er zeker een andere hond ging komen, maar wat voor ras? Ik heb toen in overleg met mijn ouders contact gezocht met aussie fokkers en zo kwam in 2014 Skye in ons leven. Sindsdien hebben wij onze harten eraan verloren en is ons avontuur begonnen.
Naast het hebben en sporten met honden ben ik me gaan verdiepen in het fokken. Zo is in 2018 ons eerste nestje geboren, in 2020 ons 2e nestje en in 2023 ons 3e nestje en tevens het eerste nest van een door ons zelf gefokte aussie.

 

Gezondheid en karakter staan bij ons voorop, daarom laten wij onze honden uitgebreid onderzoeken en wachten we tot ze mentaal en fysiek volwassen zijn, voordat we beslissen of we een nestje willen.
Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging (ASCN).

 

 

Wij fokken met veel passie en met veel zorg en hebben dan ook maar af en toe een nestje.

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in mijn eigen trimsalon, Django's Trimsalon, met als specialisatie de Australian Shepherd.

 

 Wij zijn tevens verkooppunt van Darf, sinds 2022 hebben wij ook onze eigen webshop, Paws Favorite.