Skye & Cash

2 februari 2018 zijn de pups van Skye en Cash geboren

Just Too Clever Mountain Flower X Taraelius Uniq Chilam

 

De 3 dames zijn om omstreeks 22.20 met een keizersnede geboren.

 

Pup 1 een Red merle teef van 446gram

Pup 2 een Black tri teef van 444 gram

Pup 3 een Red tri teef van 412 gram

 

Puppy foto's staan onder de ouders.

 

Moeder: Skye

"Just Too Clever Mountain Flouwer"

 

 

 

 

 

17 Oktober 2014

FCI Stamboom

HD A

ED Vrij

Ogen: Vrij, getest op 26-03-2018

MDR1: Vrij door ouders

Volledig schaargebit

DNA profiel vastgelegd

Volledige staart

 

Vader: Cash

"Taraelius Uniq Chilam"

 

 

 

 

 

 

29 December 2014

FCI & ASCA Stamboom

HD A

ED Vrij

Ogen: Vrij, getest op 06-02-2019

MDR1: Vrij

HSF4: Vrij

DM: Vrij

CEA: Vrij door ouders

PRA: Vrij door ouders

Volledig schaargebit

DNA profiel vastgelegd

Volledige staart


True Treasure's Red Diamond

True Treasure's Black Pearl

True Treasure's Red Ruby


9-2 De pups zijn nu een week oud en hebben alle 3 hun gewicht zo goed als verdubbeld.

17-2 Inmiddels zijn de zusjes 2 weken en hebben ze alle 3 de oogjes open.

24-2 3 weken alweer wat gaat dat snel! De zusje kunnen al goed lopen en zijn elke dag meer aan het spelen, en rennen soms al stukjes. Ze wegen alle 3 ook al ruim 2 kilo.

3-3 En toen waren ze alweer 4 weken, de tijd vliegt. De pups liggen al ruim een week in de woonkamer en zijn daar al op ontdekking. We zijn ook al begonnen met het socialiseren in huis, kennis maken met nieuwe geluiden en voorwerpen; waaronder de stofzuiger en vuurwerkgeluiden. Tevens zijn ze alle 3 de 3 kilo al gepasseerd, en voor de 2e keer ontwormd.

10-3 Alweer 5 weken, de tijd gaat veel te snel. Inmiddels worden het ook al echte hondjes, en zijn ze voor het eerst buiten geweest afgelopen week.

14-3 Vandaag zijn de pups gechipt. Ze waren heel dapper, en hebben geen piep gegeven.

17-3 6 weken alweer, kan iemand de tijd even stilzetten? De zusjes groeien goed en hebben een spannende en drukke week voor de boeg. Deze week worden ze ingeënt en komen ze vanuit de ASCN voor de nestinventarisatie.

21-3 Vandaag zijn we met de zusjes bij de dierenarts geweest, de dierenarts vond ze er super uitzien en heeft ze kerngezond bevonden. En hebben de zusjes alle 3 hun eerst enting gehad, en zijn ze op de weegschaal geweest ze zijn alle 3 ruim 5 kilo.

23-3 Vandaag was de nestinventarisatie vanuit de ASCN. De dames zijn alle 3 heel mooi gebouwd, zoals de aussie graag gezien wordt.

25-3 Vandaag mochten de zusjes mee naar bakel voor het puppy ontdek parcours, wat hebben we genoten van het kijken naar de zusjes die alles aan het ontdekken waren.

26-3 Het ECVO onderzoek stond op de planning vandaag, alle 3 zijn de pups vrij van afwijkingen.

30-3 En toen waren ze alweer 8 weken, het zijn geweldige pups geworden die klaar zijn om de wereld alleen te gaan ontdekken.

1-4 Vandaag is True Treasure's Black Pearl "Pip" aan een nieuw avontuur begonnen, ze mag met haar baasjes de rest van de wereld gaan ontdekken. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel plezier en geluk met Pip!

6-4 De zusjes zijn alweer 9 weken. Tess en Ruby zijn vandaag nog mee op stap geweest, en zijn even op de weegschaal geweest beide zijn ze de 7 kilo gepasseerd.

8-4 Vandaag is ook True Treasure's Red Ruby "Ruby" aan haar nieuwe avontuur begonnen met haar nieuwe baasjes. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel plezier en geluk met Ruby!

5-8 Vandaag hebben we een terugkomdag gehad met de zusketiers, super leuk om ze weer gezien te hebben en met ze te kunnen knuffelen. Het zijn al echte dames aan het worden die het alle drie super goed doen bij hun baasjes, ze zijn ook al flink gegroeid. Foto's van deze dag zijn te vinden op onze facebook pagina.

 

2-2-2019 Vandaag zijn de zusjes 1 jaar geworden. Ze zijn alle 3 uitgegroeid tot 3 mooie jongen honden, wij zijn ontzettend trots op de zusketiers.

24-2-2019 Vandaag hebben we een 2e terugkomdag gehad, het was een erg leuke dag en wij hebben ervan genoten om de zusjes weer samen te zien.

5-5-2019 Tess "True Treasure's Red Diamond" en Ruby "True Treasure's Red Ruby" zijn vandaag mee geweest naar de nestinventarisatie dag van de ASCN. Ze hebben allebei mooie verslagen gekregen, zowel bij de gedragstest als bij de exterieur keuring.