We hebben nestplannen voor 2022.

Hiervoor is nog geen geïnteresseerde lijst beschikbaar!

 

Pups

Onze pups groeien op in huis, zo kunnen we op tijd beginnen met de socialisatie. De socialisatie zal zowel binnenshuis als buitenshuis plaats vinden. De pups worden bij ons dagelijks gewogen vanaf de geboorte zodat ze er aan wennen om aangeraakt en opgepakt te worden. In de eerste 3 weken verblijven ze op de puppykamer, hier is rust voor moeder en de pups. Als ze ongeveer 3 weken zijn zullen ze verhuizen van de puppykamer naar de woonkamer, hier zullen we gaan oefenen met de standaard huislijke geluiden maar ook diverse andere geluiden zoals onweer- en vuurwerkgeluiden. Vanaf 4 á 5 weken zullen de pups ook de tuin gaan verkennen, dit is in het begin nog een beetje afhankelijk van het weer. Vanaf 6 weken gaan we uitstapjes met ze maken, zodat ze al wat van de wereld gezien hebben voordat ze uitvliegen. We zullen ze meenemen naar het bos, tuincentrum, markt en de ijssalon. Ze gaan mee in de doggyride, hiermee oefenen we thuis al vanaf 4 weken zodat dit een veilige plek is voor de pups.

 

Uiteraard zullen de pups worden ingeënt en ontwormd, tevens zullen ze worden gechipt door de Raad van Beheer. Met circa 7 weken zullen ze de oogtest ondergaan. De pups krijgen een FCI stamboom en worden DNA geregistreerd.

 

Alle pups worden geplaatst met een koopovereenkomst. Ook krijgen ze een informatiemap mee met daarin de informatie over de ouders maar ook over de eerste weken van de pups en opvoedtips.

Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd terecht voor vragen.

 

Voor ons staan gezondheid en karakter voorop. Wij plaatsen de pups dan ook op karakter, zodat ze in het juiste for-ever home terecht komen. Daarom is het voor ons van belang dat wij op de hoogte zijn van uw verwachtingen maar ook van Uw woon/werk situatie en de gezinssamenstelling. Wij werken met een geïnteresseerde lijst en plaatsen u pas op de interesseerde lijst na een persoonlijke kennismaking. Het staan op deze lijst wil niet zeggen dat er bij het nest een pup voor u bij zit, dit hangt af van het aantal pups dat er geboren wordt. Per nest is er een nieuwe geïnteresseerde lijst.

 

Wij fokken volgens de regels van de ASCN (rasvereniging), en zijn aangesloten bij de Raad van Beheer.

 

Wilt U meer informatie of een keer komen kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Mailtjes zonder verdere informatie, met alleen "wat kost een pup" en/of alleen kleurvoorkeur zullen niet beantwoord worden.

I.V.M. de 15 regeling verkopen wij geen pups naar het buitenland.