Wij hebben nog geen nieuwe puppyplannen.

Pups

Wanneer wij een nestje plannen, staan gezondheid en karakter voorop. 
Om dit te waarborgen worden de teven en de reuen zorgvuldig uitgezocht en getest.

Ook vinden wij het belangrijk dat de pups goed terecht komen. Daarom is het voor ons belangrijk om eerst persoonlijk kennis te maken met de toekomstige baasjes. Wij willen graag weten wat jou verwachtingen zijn van de hond, en hoe de leefsituatie zal worden. 
Hierop maken wij een geïnteresseerde lijst. Afhankelijk van hoeveel pups er geboren worden, en karaktermatch worden de pups geplaatst. 

 

De pups worden geboren in een apart ingerichte ruimte onze "puppykamer" hier verblijven ze de eerste 3 weken samen met hun mama. Vanaf het eerste moment zijn wij al bezig met de socialisatie van de pups, ze worden dagelijks gewogen om te zien of ze goed groeien. Daarnaast worden ze ook meerder keren per dag aangeraakt/gekriebeld, zo wennen ze er al aan om aangeraakt te worden. Vanaf een leeftijd van 3 weken verblijven de pups overdag in de puppyren in de woonkamer, hier laten we ze wennen aan alledaagse geluiden en hebben ze de ruimte om meer te ontdekken en spelen. Zodra de pups 3 weken zijn mag er bezoek bij de pups, dit laten wij eerder niet toe om de rust te waarborgen voor moeder en pups maar ook ivm de infectie gevoeligheid van de pups. In de puppyren hebben we diverse speeltjes liggen, van verschillende structuren en met diverse geluiden of zonder geluid. Afhankelijk van het weer mogen ze vanaf 4 weken naar buiten, ze beginnen dan met het ontdekken van de ren. Vanuit de puppyren mogen ze na een aantal dagen ook erbuiten, zover als ze op dat moment zelf van de ren weg willen lopen. We nemen ze dan ook al dagelijks mee een rondje door de tuin in de doggyride, zodat ze daar alvast aan kunnen wennen voor de uitstapjes die we gaan maken na hun eerste vaccinatie. Na de vaccinatie nemen we ze mee op meerdere uitstapjes, het bos, het dorp, een dierenwinkel, het terras, dit om te zorgen dat ze samen al veel gezien hebben wat voor hun vertrouwd is.

 

Met circa 7 weken zullen ze de oogtest ondergaan. De pups krijgen een FCI stamboom en worden DNA geregistreerd.
Wanneer de pups het nest mogen verlaten zijn ze diverse keren ontwormd, geëind, gechipt en voorzien van stamboom en paspoort.

Alle pups worden geplaatst met een koopovereenkomst. Ook krijgen ze een informatiemap mee met daarin de informatie over de ouders maar ook over de eerste weken van de pups en opvoedtips. Wij bieden ook de mogelijkheid tot de afname van een verzorgingspakket wat is samengesteld speciaal voor aussies. Tevens staan wij na het uitvliegen van de pups altijd klaar voor vragen en advies.

  

Wilt U meer informatie of een keer komen kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd terecht voor vragen.

 

Mailtjes zonder verdere informatie, met alleen "wat kost een pup" en/of alleen kleurvoorkeur zullen niet beantwoord worden.

I.V.M. de 15 weken regeling verkopen wij geen pups naar het buitenland.

 

Zien hoe wij werken? Neem dan ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal.