Wij hebben geen puppyplannen!


De pups van Ziva en Cookie zijn geboren op 4-5-2020!

Meer informatie onder het kopje Ziva en Cookie.

Alle pups zijn besproken.

De reserve wachtlijst is vol.

Pups

Onze pups groeien op in huis, zo kunnen we op tijd beginnen met de socialisatie. De socialisatie zal zowel binnenshuis als buitenshuis plaats vinden.

 

Uiteraard zullen de pups worden ingeënt en ontwormd, tevens zullen ze worden gechipt door de Raad van Beheer. Met circa 7 weken zullen ze de oogtest ondergaan. De pups krijgen een FCI stamboom en worden DNA geregistreerd.

 

Alle pups worden geplaatst met een koopovereenkomst. Ook krijgen ze een informatiemap mee met daarin de informatie over de ouders maar ook over de eerste weken van de pups en opvoedtips.

Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd terecht voor vragen.

 

Voor ons staan gezondheid en karakter voorop. Wij plaatsen de pups dan ook op karakter, zodat ze in het juiste forever home terecht komen. Daarom is het voor ons van belang dat wij op de hoogte zijn van uw verwachtingen maar ook van Uw woon/werk situatie en de gezinssamenstelling. Wij werken met een wachtlijst, en plaatsen u pas op de wachtlijst na een kennismaking.

 

Wij fokken volgens de regels van de ASCN (rasvereniging), en zijn aangesloten bij de Raad van Beheer.

 

Wilt U meer informatie of een keer komen kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Mailtjes zonder verdere informatie, met alleen "wat kost een pup" en/of alleen kleurvoorkeur zullen niet beantwoord worden.

I.V.M. de 15 regeling verkopen wij geen pups naar het buitenland.